Såhär ser mitt liv ut just nu….

Kartonger
Ja….jag är mitt uppe i en flytt, med allt vad det innebär. Därav den totala bloggtystnaden från mig just nu. Vet nästan inte var jag har kameran längre. Och har jag den i handen dokumenterar den ”på nya stället”. Men bara några veckor till passerat, så kommer minsann både våren och Maria att vara igång igen.  Jag saknar  att ligga och vrida på makrogluggen och bara njuta. Faktum är att det första jag kollade efter på nya stället, var vart jag skulle kunna ligga och fota droppar – och jag har hittat stället – ett riktigt bra sådant! 🙂

Att flytta från ett hus där man bott sedan 1987 genererar många känslor. Vemod över att flytta från nåt som känts så himla bra – vi har verkligen stormtrivts i bästa huset ever – samtidigt är det dags för något nytt nu.
Så det är inte bara huset som rensats, det blir faktiskt en liten själslig rening på kuppen också! Nyttigt förstås, men det har faktiskt tröttat ut litegrann. Saker förknippade med glädje, men även med djup, djup sorg har fått se dagens ljus. Det är väl såhär livet ser ut för oss alla, men ibland blir man lite mer påmind om hur livet har varit.

En nystart är aldrig fel, och mitt/vårt liv känns så spännande just nu!

Så….jag kommer tillbaka och bloggar, om ett litet, litet tag…längtar ju! 🙂
/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s