Årets bästa bild från Mimmi är……..

inte denna i alla fall! 🙂  För fy vad jag har haft kameran på bänken allt för mycke i år!

581590_10151320294002472_423465283_n

Och det är speciellt två tillfällen under året som jag ångrar att den legat där hemma på bänken!

Först tillfället var en tidig morgon i oktober då jag var på väg till Bengtsfors. Soluppgången var härligt rosa, dimman var tät men lättade över vattendragen och träden glittrade underbart fint utav all frost…. Kan faktist inte beskriva med ord HUR fint det var! Men jag kan garantera att hade kameran vart med så hade nog en av årets bästa bilder vart ibland dem.

Uh, det är nästan så att jag ryser och blir illamående när jag tänker på det :-)Varför, varför varför hade jag inte kameran med mig??????

Men inte lärde jag mig nått utav detta för i slutet på november låg den där igen och detta gräner mig nog ännu mer. Jag hade vart uppe i Tyngsjö och jagat och skulle dagen efter åka upp för att hämta älgkött. Då, straxs innan man kommer in i Dalarna får syn på något…. och skriker BACKA!

DÄR, 50 meter ifrån vägen, mitt på en frostbeklädd myr i soluppgången står Han! Vargen… och bara stirrar på oss…. jajjemen!

kameran….

hemma….

f*n!

Den bilden har jag ju bara drömt om att få ta….. jaja… kanske har jag lärt mig nu…. Kanske…

Men detta inlägget skulle ju visa bästa bilden från året som gått:-) Jag velade fram och tillbaka mellan några men  Jag tänkte med en gång på en bild men blev otroligt osäker på när den var tagen…. Men den klarade sig med 10 dagars marginal 🙂 Bilden är fotad 2012-01-10

026

Bilden är tagen i Åmål och det är Strands Cafè som är på bilden. Detta härliga stället har fått många, många besök av mig och andra. Vi har ju nämligen vår fredags-foto-fika där 🙂

// Mimmi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s