Som fisken i vattnet

Förra inlägget innehöll porträtt. Jag hade tänkt något helt annat att publicera denna kväll, men eftersom jag haft ont om tid så väntar jag lite. Det inlägg jag hade tänkt att publicera idag vill jag inte stressa med, utan skriva i lagom takt, eftersom det är ett känslomässigt inlägg. Det är viktigt, och det känns viktigt att lägga ner den tid det behövs för att skriva det.

I alla fall. Detta inlägg innehåller porträtt det också 😉 Men ja, jag gillar ju att fota porträtt! 🙂 Jag hade tänkt att fota mer porträtt nu i sommar, men hinner man inte så gör man det inte, ingen semester ju.

I alla fall, lite bilder blev det, vid Kalven.

 

/Elin

2 svar till “Som fisken i vattnet

 1. Nils Granström

  En vacker fisk och snygg omgivning Elin

 2. Kanonfina bilder på en vacker tjej! Vid första anblicken var jag övertygad om at det var tjejen i filen ”american beauty”? Du vet hon skådespelerskan Mena Suvari du fångat på bild, hoppas du/ni tar det på rätt sätt för enligt mig är det ett mycket gott betyg, jag tokälskar nämligen Menas utseende:-)
  Bild nr 1 föll jag för omedelbart, så fantastisk vacker ja fin på alla sätt i mina ögon…. Den sista bilden var oerhört vacker den med och påminner om en typisk ”facebookbild” som många kvinnor vill ha på sig själva numer där dom ligger på en spegel. Fast din är heeeelt tvärtom annorlunda och så mycket vackrare och ärligare:-)
  Bilden där hon vår blonda svenska flicka står och blickar ut känns så härligt sommarfräsch! Där finns kjol, blå himmel.. brun hy och en lockande sjö, ett sumarum av sverige.-)
  Som sagt, mycket vackra bilder!.-)
  Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s