Kolla här!

Allt kan förbättras, det håller ni med om va´?

Temainläggen i Femmes känns lite som ”vår grej”, det har varit och ÄR jättekul! Man tvingas gå utanför sina egna fotoramar, och det är häftigt att få ”tänka till” lite extra när man tar en bild.

Men nu vill vi ha med ER!

Från och med april kör vi en ny variant på våra teman. Under vår nya flik – TEMAN – kommer vi att lägga ut det tema som gäller för följande månad.

Den 1:a i varje månad ska det nya temat redovisas….Och det är där NI kommer in! Vi vill att ni också hoppar på! Alltså – kolla denna flik efter ny temauppgift och den 1:a i varje månad, klockan 19.00 lägger ni ut ERT inlägg SAMT länkar till er blogg genom att lägga en kommentar i denna flik! Alla kan vara med, har du inte en egen blogg, så går det lika bra med din facebooksida! Lätt som en plätt! Vi Femmestjejer kommer givetvis att fortsätta att lägga ut – precis som vanligt!

Alltså: Den FÖRSTA varje månad – temaredovisning klockan 19.00

Den ANDRA varje månad – nytt tema släpps!

TEMA APRIL: GRÖNT – redovisas 1/4 klockan 19.00!

Hoppa på detta! Ge oss ER variant på GRÖNT! Glöm bara inte att gå in och länka till er blogg, eller er facebooksida, så att vi hittar er! (Självklart vill vi ha mer läsare, så vårt namn får självklart gärna vara synligt hos er… :-D)

/Femmes in focus!

13 svar till “Kolla här!

 1. ABSOLUT! Jag vill jättegärna vara med =) http://www.facebook.com/Tensfoto Min blogg ligger tyvärr nere just nu pga hackare men den kommer inom kort… hoppas jag…

  • Kanon Therese! Såååååå kul! Om du inte får igång sidan, så får vi ta till ”andra bloggen”…eller vad säger du? För, ”eländet” börjar ju inte förrän 2/4…:-)
   Så länka igen 1/4 du, så får vi se vilken blogg det blir! 🙂
   /Kram!

 2. Så kul. Visst kommer jag att lägga en ”grönbild” den 1april. MVH anita

 3. Jättekul idé! Ska prova skicka en bild jag med! 😀
  http://www.gallerisandqvist.blogspot.com

 4. Vilken kul grej! Var lite sent ute för den här månadens utmaning men ser med spänning fram emot nästa utmaning. /Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s